tirsdag 29. november 2011

Kneblet

Ytringsfriheten settes høyt her i landet. Den går foran alt, foran respekt for andre, foran alminnelig folkeskikk. Og alle har krav på å få si det de mener, helt uavhengig om det de har å si har noen som helst verdi eller er et vettig innspill i en pågående debatt. Alle har også krav på å bli hørt. Egentlig har de - eller burde ha - krav på å få betalt for å ytre seg. Om noen har behov for eller ønske om å lese disse ytringene er uvesentlig.

Annonsører som misliker innholdet i en blogg eller bloggportal og derfor ikke lenger ønsker å annonsere, knebler bloggeren og fratar vedkommende de demokratiske rettighetene til å ytre seg - til å ytre seg helt fritt uten noen form for meningssensur fra disse motbydelig politiske korrekte folkene.

For det må det være lov å si; at folk er motbydelige, at de er APER, idioter, quislinger og landsforrædere, og at de burde skytes eller drepes på andre måter - noe som ofte poengteres i nettavisenes kommentarfelt.

Sensuren er så total at Frps representanter er nødt til å bruke landets fremste talerstol, Stortinget, for å fortelle hele landet via tv, radio og aviser at de ikke slipper til med meningene sine. De er kneblet, sensurert, hele høyresiden i norsk politikk er kneblet. Det neste blir vel at Bruce Bawer blir nektet å kalle ofrene fra Utøya quislinger.

Hvordan skal det gå med dette skakk-kjørte udemokratiske sosialdemokratisk politisk korrekte landet når folk ikke får slippe til med meningene sine....

1 kommentar:

  1. Bruce Bawer er på samme måte som Fjordmann representanter for en fascistisk voldsideologi som oppmuntrer til voldsbruk mot folk som ikke deler deres synspunkter. Fascismen har alltid krysset grensen mellom politikk og kriminalitet, og er derfor ikke å betrakte som en politisk retning, men snarere som organisert kriminalitet og den bør derfor behandles derettter. Fascistene dekker seg under ytringsfriheten, den samme frihet som de vil avskaffe til fordel for sine overmennesketeorier straks de hadde fått makten. Vi kommer til å angre dyrt i framtida at vi behandlet disse kriminelle med silkehansker.

    SvarSlett