søndag 30. oktober 2011

Den muslimske konspirasjonen Del II

Arabiske land
2011 må ha vært et usedvanlig dårlig år for de arabiske ledernes sammensvergelse med sikte på å til å overta Europa. For det må vel være lederne som står bak? Jeg kan vanskelig tenke meg at det er anonyme Abbud i basaren i Kairo, uten makt, nettverk og penger som har planlagt og iverksatt denne formidable konspirasjonen. Eller skomakeren Abdul fra Bagdad?

Så langt er det gamle lederskapet ute av Tunisia, Egypt og Libya. Det er opprør i Syria, Bahrain og Jemen, og store protestbevegelser i Algeri, Jordan, Marokko, Oman og Irak. Også i Libanon, Kuwait, Saudi-Arabia, Sudan og Vest-Sahara er det protester, om enn i mindre skala.

Rakner nå dette usynlige, men mektige islamske nettverket som konspirerer om å overta Europa?

Fra Iran-Irak-krigen
Fra 1980 – 88 pågikk det en ekstremt blodig krig mellom sjiamuslimske Iran og Irak der flertallet av innbyggerne er sunnier. Krigen kostet millioner mennesker livet.

Kan man forestille seg at for eksempel den iranske sjiamuslimske ayatollah Khomeini hadde hemmelige møter med Iraks leder, sunnimuslimen Saddam Hussein, om en hemmelig okkupasjon av Europa mens soldatene deres drepte hverandre på slagmarken?

Muslimsk innvandring
Jeg har også undret meg litt på hvordan disse lederne har båret seg ad med å iverksette denne hemmelige innvandringen av muslimer til Europa. Får sjiaen Ali fra Iran beskjed om å ta med seg kone og barn og reise til Norge, men utrykkelig ordre om at siden dette er en del av en hemmelig operasjon må igjen få kjennskap til at han er sendt hit? Og kanskje det samme gjelder sunnien Mohammad fra Egypt? Hvordan kan det ha seg at sunni og sjia, som har vært konkurrerende retninger siden år 667 plutselig har lagt sine kontroverser bak seg når det gjelder så skaffe seg verdensherredømme?

Mange av muslimene som kommer til Europa flykter fra forfølgelse. Men dette er vel også falske påstander som er del av den samme hemmelige sammensvergelsen...

De europeiske statsledernes svik
Konspirasjonen skal være en hemmelig overenskomst mellom araberstatenes muslimske ledere og de europeiske statslederne. Hvilke av de eurpeiske statsoverhodene er det som har gitt sin tilslutning til denne sinnrike planen om et fremtidig muslimsk Europa? Er det Tysklands forbundskansler, protestanten Angela Merkel? Er det Hellas´ gresk-ortodokse president Karolos Papoulias? Er det Norges statsminister, den tidligere Steinerskole-eleven Jens Stoltenberg?

Er det disse tre, pluss resten av Europas statsledere som alle sammen, i fullkommen enighet og total hemmelighet, har konvertert til islam og bestemt at Europa i fremtiden skal være islamsk?

Jeg bare undres....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar