tirsdag 16. august 2011

Island

Økonomien på Island er optimistisk - i motsetning til resten av verden.

2 kommentarer:

  1. Island viste i folkeavstemmingene fingeren til det internasjonale finanssystemet / finansmafiaen). Først fikk disse kjeltringene nasjonalstatene til å erstatte deres boligbobler og annet speskulasjonssvineri med folks skattepenger. Som følge av det er stadig flere nasjonalstater på konkursens rand (Hellas, Irland, Portugal, Spania, m.fl.) og tvinges til å låne penger tilbake fra fiansmafiaen.

    Når noen sier at demokratiet styrer i Vesten, trekker jeg på smilebåndet. Politikerne i Vesten er så ettertrykkelig styrt at bank- og fianskapitalen at demokratiet står på randen til kollaps, og det før nyfasistene går ut i gatene for alvor. Det hele er dypt tragisk og kan bare løses på en måte; ved å innføre lover som kveler den vanvittige spekulasjonsøkonomien som i dag styrer verden.

    SvarSlett
  2. Og i USA får det såkalte Teselskapet stor oppslutning fra vanlige folk. Disse høyrepolitikerne vil bedre landets øknomi ved å redusere skattene til de rike og kutte ytterligere i sosialt utgifter til de fattige. Og folk støtter dem!

    Ubegripelig. Hvem har sagt at rasjonalitet er menneskeslektes fremste egenskap?

    SvarSlett