tirsdag 6. desember 2011

Frp - en omvendt verden?

Uansett hva man måtte mene om Frp så er de nødt til å få kreditt for sin evne til klare å fremstå som offer. Uansett. Frp har i alle år blitt kneblet. Selv om de har ropt ut sin politikk fra Stortingets talerstol og politikken deres er blitt referert og diskutert i radio, på tv og i alle landets aviser er de blitt kneblet. De er blitt urettferdig behandlet i NRK (som Carl I. Hagen omdøpte til ARK; altså Arbeiderpartiets RiksKringkasting, underlagt Arbeiderpartiets diktatur...)

Frp er offer. Det ligger nærmest i sakens natur.

Arbeiderpartiet, derimot, har i følge Frps Per Sandberg spilt offer - etter at store deler av partiets ungdomsorganisasjon ble utradert av en drapsmann. Sandberg ber etterpå om unnskyldning - for formuleringene. Selve påstandene står fortsatt fast, kan vi vel gå ut fra?

Så går Siv Jensen går på talerstolen for å beklage Sandbergs uttalelser - og går til nytt angrep på Arbeiderpartiet. Frps unnskyldninger og beklagelser er sannelig særegent stoff...  

I går kveld dukker en representant for de kneblede, Tybring-Gjedde, opp i beste sendetid på tv. Han er blitt truet og trakasert. Sånn at det sannelig går på helsa løs. Hvorfor?

I tiden etter 22. juli har mange referert til de uttalelsene han kom med i Aftenposten i denne artikkelen ligger farlig nært opp til den høyreekstremistiske argumentasjonen som er blitt satt i sammenheng med terrorattakket. Vi kan skjønne at å få fokus på disse utsagnene kan virke temmelig trakaserende for den som har kommet med dem.


For han har jo beklaget i ettertid. Men hva er det egentlig han har beklaget?  

Ordbruken. 

Det er ordbruken han beklager, innholdet står han for, han "prøvde bare å gjøre debatten mer realistisk." Allerede på dette tidspunktet var Tybring-Gjedde blitt et offer. Han har ikke tatt på seg noen offerrolle, nei.

Siv Jensen sier at har debatten bikket over, det har gått for langt. Men først etter at Tybring-Gjedde angivelig er blitt trakasert og drapstruet. At mange andre andre er blitt utsatt for langt verre ting gjennom flere måneder, folk som allerede har nok å stri med, synes ikke å være så viktig.

Allerede kort etter Utøya-massakeren ble Eskild Pedersen drapstruet. Han er blitt trakassert på nettet. Også andre overlevende har fått hatbrev, blitt truet og trakkasert.

Hvor har Siv Jensen vært hele denne tiden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar