torsdag 16. august 2012

Haterne

Mange hater. For noen tid siden hadde Eivind Berge sin plass i rampelyset. Han oppfordret til drap på politifolk fordi han er erklært antifeminist og staten har forbudt kjøp og salg av sex - såvidt jeg har forstått... Må innrømme at av og til   har jeg vanskelig for å følge med, men Berges problem synes å være at gutten ikke lenger kan kjøpe sex, og at det er et problem for ham. At Eivind Berge har vansker med å tiltrekke seg jenter skjønner jeg godt, men hvordan guttens traurige kjønnsliv skal kunne rettferdiggjøre drap på politifolk har jeg vanskeligere for å begripe.

Så var den den ungarske politikeren Csanad Szegedi som har gjort karriere på sin antisemittisme og har kalt jøder for "lusinfiserte og skitne mordere." Så viser det seg at Szegedi trenger til lusemiddel selv. Han er nemlig jøde. Der røk den karrieren.

Å være offentlig antisemitt kan altså være farlig ettersom man aldri kan kan være helt sikker på at det ikke dukker opp ukjente jøder i anegalleriet, f.eks en mor, som i Szegedis tilfelle. Da er det enklere å hate muslimer, slik som Frp-toppen Frank Willy Djuvik i Sogn og Fjordane gjør.

I Norge er muslimhat alltid en sikker karriervei i enkelte miljøer.

1 kommentar:

  1. Det er uklart hva Djuvik egentlig mener. I et forsøk på å være nyansert og spissformulert på samme tid har skrevet et merkelig og kanskje meningsløst innlegg.

    Berges logikk er omtrent på samme nivå som ABB, Baader-Meinhof og slike. ABB, Fjordman og slike anser Ap som en slags femtekolonnister i en krig mot det egentlige Norge - virkelighetsbildet er skrudd, men innenfor denne virkelighetsoppfatningen blir naturligvis Ap og AUF legitime mål.

    SvarSlett